AnAdiuvo
Etusivu   Yritys   Palvelut   Hinnasto   Yhteystiedot   Palaute

Kiropraktikkoni suositteli hierontaa iskias-vaivan hoidon tukemiseksi. Vasemman reiden ja pakaran kramppi helpotti jo toisen kerran jälkeen Anun asiantuntevassa hieronnassa.Hierontasarjan päättyessä olo on aivan normaali ja voin lämpimästi suositella Anun hierontaa muillekin."

- Olli Huttunen, Vantaa

"Harrastan toimistotyöni vastapainona pitkäkestoisia urheilulajeja. Tavoitteeni on joka vuosi toteuttaa vähintään maratonin mittainen matka sekä juosten että rullaluistellen, hiihtäen ja pyöräillen.
Amatööriurheilijana saan monesti lihakseni jumiutumaan liian vähäisen venyttelyn takia. Anu on erittäin ammattitaitoinen hieroja ja hänen kokonaisvaltainen käsittelynsä; todella auttaa, kun lihakset kuormittuvat kovassa harjoittelussa."

- Laura Suomi, Espoo

"Olemme olleet todella tyytyväisiä hierontaan. Hieronta on nostanut työvireyttämme ja edesauttanut työssä; jaksamista. Niska sekä hartiat ovat tulleet kuntoon Anun ammattitaidolla."

- Paula Ilomäki, Agility Oy

"Christian Berner Oy tarjoaa henkilökunnalleen mahdollisuuden käydä työpaikalla hieronnassa. Sekä työnantaja että työntekijät ovat olleet tyytyväisiä Anun palveluihin. Yleisesti työyhteisössämme on koettu, että hieronta tuo helpotusta niska-, hartia- ja selkävaivoihin, vähentää stressiä ja tuo piristystä työpäivään. Suosittelemme lämpimästi!"

- Veronica Czarnecki, Christian Berner Oy

"Kahden pienen lapsen kotiäitinä lihakseni joutuvat koetukselle mm. vauvaa kantaessa. Hieronnasta olen saanut apua selkä- ja hartiavaivoihini. Myös viikottaiset päänsäryt ovat helpottuneet. Anun taitavissa otteissa niin keho kuin mielikin rentoutuvat!"

- Kaisa Matilainen, Vantaa

"Vanha hierojani muutti pois ja etsin uutta hierojaa. Anun nettisivut osuivat silmiini ja onneksi osuivatkin, nyt minulla on uusi ammattitaitoinen hieroja, toivottavasti pitkäksi aikaa. Eli suosittelen lämpimästi, erittäin asiantuntevaa palvelua sekä tehokasta hierontaa."

- Mari Piikkilä, Vantaa

"Olen ollut tyytyväinen näihin kaikkiin osa-alueisiin ja se näkyy siinä että käyn aina uudestaan! Hieronta on ammattitaitoista, palelu hyvää ja ystävällistä. Liiketila on rauhallinen ja toimintaan sopiva."

- Maija Heinonen, Vantaa

"Hoito on ollut ihanan varmaotteista ja sopivan voimakasta. Olen saanut avun selkäkipuihini sekä täysin jumissa oleviin jalkoihini. Ihaninta on, että voin täysin luottaa Anun käsittelyyn ja sen vaikutukset tuntuvat heti. Hoitopöydällä on itketty ja naurettu, mutta aina sinne haluaa uudelleen. Kiitos Anu!"

- Jaana Aro-Nyrhilä, Vantaa

"Kiitos että olet Ylästössä. Hyvää hierontaa, ja asiallista kommunikointia toisin sanoen jos haluat olla hiljakseen se on ok ja jos haluat keskustella sekin on ok. Olen ollut monella hierojalla elämäni aikana ja täällä on hyvä ote ja asenne."

- Sinikka Pajari

"Anulla on sopivan kovat otteet, ei mitään pientä silittelyä,vaan niin että käsittely on sopivan napakasta.Niskat ja jalat ovat saaneet paljon helpotusta!"

- Arja Karlsson

"Olen saanut käydä asiakkaanasi koko toimintajakson ajan. Käyn ottamassa hoidon pääsääntöisesti joka toinen kuukausi. (Minulla on toinenkin vakiohieroja. Hänen asiakkaanaan vierailen myös joka toinen kuukausi). Olen tyytyväinen itse hoitoon, palveluun ja puitteisiin. Hoito toteutuu minulle keskimääräistä kevyemmällä otteella. Paikka sopii mainiosti, koska asun Ylästössä. Hoitoajan saan varattua kätevästi tekstiviestillä. Hoidon hintatasossakaan ei ole mitään valittamista."

- Olli Voltti

"Lähes puhtaasti istumatyötä tekevänä huomaan, että vuosi vuodelta lyhyempi on se aikajakso, jonka kuluttua alkaa niska-hartiaseutu jumiutua. Anun käsittelyn jälkeen on työnteko aina kummasti kevyempää, kunnes taas...
Onneksi apu on lähellä! "

- Sakari Pakonen

"Kerran pari kuussa perushierontaa on ollut hyvin hyödyllistä lihasten jännityksen ja jäykkyyden hallitsemiseksi. Sopivalla teholla, kivun ja mielihyvän rajamailla, tehty klassinen hieronta on sopinut minulle erittäin hyvin. Myös liikkeesi sijainti on hyvä; parkkitilaa aina ja vielä joskus maltan tulla kävellenkin."

- Tarmo Metsälä

Takaisin Palaute-lomakkeeseen